ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ CRADLE-TO-CRADLE
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΒΡΑΒΕΙΑ CEO & CSR 2008
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
 

Money Conferences

Η Money Conferences είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα διοργάνωσης διεθνών
συνεδρίων με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην οργάνωση οικονομικών συνεδρίων με έμφαση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρία εδρεύει στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα και μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει στην χώρα μας τον διεθνούς φήμης οργανισμό διοργάνωσης διεθνών συνεδρίων Euromoney Conferences.

Για το 2008 η εταιρία Money Conferences πρόκειται να διοργανώσει τα παρακάτω συνέδρια:

1) CEO & CSR 2008
2) South-East Europe Βanking Conference 2008
3) South-East Europe Insurance Conference 2008
4) South-East Europe Investment Conference 2008

EuroCharity

Μέσα από τη φράση «Making a world of difference» στη EuroCharity ορίζουμε ως αποστολή μας τη «Δημιουργία των προϋποθέσεων για έναν κόσμο διαφορετικό, προσφέροντας κάτι καινοτόμο, ουσιαστικό και αξιόλογο». Στόχο της εταιρείας αποτελεί η γεφύρωση της κοινωνίας των πολιτών και του επιχειρηματικού κόσμου τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η EuroCharity λειτουργεί σε ελληνική και αγγλική έκδοση το μοναδικό Ελληνικό Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (http://www.eurocharity.org/), ο οποίος απευθύνεται σε πολλούς ενδιαφερόμενους και ένα ευρύ κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θέτοντας το παράδειγμα μέσω των αξιών, των υπηρεσιών, αλλά και μέσω των δράσεων που υλοποιεί και υποστηρίζει η EuroCharity βοηθά πρακτικά και ουσιαστικά, όλες τις επιχειρήσεις -ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριότητας- στη βελτίωση του κοινωνικού και περιβαλλοντικού τους έργου και χτίζει μια γέφυρα μεταξύ αυτών και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H EuroCharity υποστηρίζει συνέδρια, σημαντικά γεγονότα, βραβεία, διαγωνισμούς και καμπάνιες σχετικά με την Αειφορία, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Επιχειρηματική Αριστεία, τις Αειφόρες Επενδύσεις, την Εταιρική Φιλανθρωπία, τις Καθαρές Τεχνολογίες, την «Πράσινη» Καινοτομία

Centre for Sustainability and Excellence (CSE)

Το Centre for Sustainability and Excellence (CSE) είναι ένας κορυφαίος εξειδικευμένος οργανισμός γιατην αειφορία με γραφεία στις Βρυξέλλες, την Αθήνα και το Dubai. Το CSE είναι το αποτέλεσμα της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ υψηλού επιπέδου επιστημόνων και ειδικών, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και πρακτικές μεθοδολογίες, εφαρμόζουν και παρέχουν υποστήριξη για την εξασφάλιση της αειφόρου ανάπτυξης των οργανισμών, τηρώντας περιβαλλοντικά και κοινωνικά κριτήρια. Μέσω του δικτύου των διεθνών συνεργατών του το CSE προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιώνπου σχετίζονται με το σύγχρονο και πρωτοποριακό μάνατζμεντ. To CSE μπορεί να υποστηρίξει οργανισμούς στους ακόλουθους τομείς: Υπηρεσίες για την Αποτελεσματική Διαχείριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εκθέσεις Αειφορίας (CSR Reports), Υπηρεσίες για τη Συμβολή των επιχειρήσεων στην αντιμετώπιση της Κλιματική Αλλαγής, Μικροχρηματοδοτήσεις και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Αειφόρες Επενδύσεις, Διαχείριση Απόδοσης (Performance Management), Εκπαίδευση Στελεχών. Το CSE συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς σχετικούς με την προώθηση της Αειφόρου Ανάπτυξης όπως οι, GRI (Global Reporting Initiative), UN Global Compact (United Nations Global Compact), EFQM (European Foundation for Quality Management EBEN (European Business Ethics Network), και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.