ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ CRADLE-TO-CRADLE
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΒΡΑΒΕΙΑ CEO & CSR 2008
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

Ο ΧΩΡΟΣ
 

Το συνέδριο «CEO & CSR 2008: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε»  θα πραγματοποιηθεί στο Hilton Αθηνών.

Το Ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας θεωρείται ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα που υποδέχθηκε τον πρώτο επισκέπτη, το Ξενοδοχείο Hilton έχει αναδειχθεί σε τόπο συνάντησης της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Αθήνας και κατ' επέκταση ολόκληρης της Ελλάδας. Πρόσφατα ανακαινισμένο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με μια διάθεση να διατηρήσει το ιδιαίτερο στυλ του, το Hilton αποτελεί ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το οποίο με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και δίκτυά του, εστιατόρια, πισίνα, εμπορικό κέντρο, spa, μεγάλους χώρους, συνεδριακές αίθουσες και άλλες ανέσεις, εγγυάται τη φιλοξενία ενός συνεδρίου υψηλού επιπέδου.

Ειδικές τιμές διαμονής έχουν εξασφαλισθεί για συνέδρους από το εξωτερικό. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για το χώρο του συνεδρίου παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Logistics του συνεδρίου κα. Πέγκυ Φιλίππου, Τηλ.: 210 998 4905, E-mail: [email protected]. 

we care! Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Hilton από το 2006
(www.hiltonwecare.com)

Για σχεδόν 12 χρόνια τώρα το Hilton International έχει υπάρξει πρωτοπόρος επιχείρηση όσον αφορά τα βήματα της προς την αειφόρο ανάπτυξη. Παίρνουμε την περιβαλλοντική μας ευθύνη ιδιαίτερα σοβαρά και έχουμε δεσμευτεί να βελτιώνουμε την απόδοσή μας διαρκώς. Όραμά μας αποτελεί να αποτελέσουμε ηγετική επιχείρηση στον κλάδο μας όσον αφορά στην περιβαλλοντική διαχείριση.

Μέσω του προγράμματός του το Hilton International έχει παρουσιάσει μια ξεκάθαρη περιβαλλοντική πολιτική που εμπλέκει όλα τα μέλη της ομάδας του και εστιάζει σε τέσσερις βασικούς άξονες:

  1. Εξοικονόμηση ενέργειας
  2. Μείωση απορριμμάτων
  3. Εξοικονόμηση νερού
  4. Χρήση χημικών

Ένας νέος τρόπος συμπεριφοράς

Η ιδέα αναπτύχθηκε από τις ομάδες της Ευρώπης και της Αφρικής προς το τέλος του 2005 και προέκυψε από την ανάγκη να μειωθούν οι τεράστιοι λογαριασμοί ενέργειας. Την ίδια στιγμή όμως γεννήθηκε η ανάγκη το προηγούμενο να συνδεθεί με μια γενικότερη εταιρική κουλτούρα μέσω μιας πρωτοβουλίας. Αποφασίστηκε να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα στο οποίο θα μπορούσαν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας. Μέρος του προγράμματος αποτέλεσε και η εκπαίδευση των μελών σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Η επιτυχία του we care! κρύβεται στις προσπάθειες όλων των μελών μας και στη δέσμευσή τους απέναντι στο πρόγραμμα. Όποιος επιθυμεί να αποτελέσει μέρος του προγράμματος ή να βοηθήσει στη βελτίωση του μπορεί να επισκεφθεί την

ιστοσελίδα www.hiltonwecare.com ή να επικοινωνήσει με την κ. Michaela Adams, we care! Manager-Europe στο [email protected]. 

Χάρτης της περιοχής