ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 


» ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
 


Διαβάστε εδώ το πλήρες ενημερωτικό

Τον Οκτώβριο του 2007 η Money Conferences (www.moneyconferences.com) διοργάνωσε το πρώτο της συνέδριο με τον τίτλο «CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική». Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με το δεύτερο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο CEO & CSR 2008 : «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» τον Μάιο του 2008,το Τραπεζικό συνέδριο South-East Europe Banking Conference, τον Ιούνιο του 2008 και το Επενδυτικό συνέδριο South-East Europe Investment Conference 2008

Στόχος των διοργανωτών είναι τα συνέδρια της Money Conferences να αποτελέσουν τα πιο καταξιωμένα ετήσια συνέδρια στο τομέα τους στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών.

Το συνέδριο South-East Europe Insurance Conference 2008 στοχεύει να διερευνήσει διάφορα επίκαιρα και προσοδοφόρα ασφαλιστικά θέματα στην περιοχή της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Στην πρώτη ενότητα με τίτλο «Solvency II: Απειλή ή Ευκαιρία;» θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον κρίσιμο θέμα της συμμόρφωσης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς με τις επιταγές της Solvency II, και ποιες πιστεύουν οι ειδικοί ότι θα είναι οι επιπτώσεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Η δεύτερη ενότητα «Επαγγελματικά Ταμεία: Πρόκληση για την Κοινωνία και την Οικονομία» θα εστιάσει στο ιδιαίτερα κρίσιμο και επείγον θέμα της σύστασης, οργάνωσης και αποτελεσματικής λειτουργίας επαγγελματικών ταμείων στην Ελλάδα.
Η τρίτη ενότητα «Ομαδικά Συμβόλαια: Διαρκές Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για τις Επιχειρήσεις» θα διερευνήσει την ελκυστικότητα της προσφοράς συμβολαίων ομαδικής ασφάλισης για τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις και την πολιτεία.
Τέλος, η τέταρτη ενότητα «Επιχειρείν στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με Ασφάλεια» έχει ως σκοπό να αναλύσει τα θέματα ασφαλιστικού σχεδιασμού των ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων οι οποίες προσπαθούν να επεκτείνουν τις εργασίες τους στην αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή.

Το συνέδριο θα κορυφωθεί με την παρουσίαση του ανανεωμένου περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από πλευράς περιεχομένου και συνεργατών. Ο πλήρης ανασχεδιασμός του περιοδικού έγινε έπ' ευκαιρία των 20 ετών από την έκδοσή του.

 
 

South-East Europe Insurance Conference 2008

Sponsors

PLATINUM ΧΟΡΗΓΟΣ

GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ


 

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ