ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
 

 

Δημήτριος Λεφάκης
Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων & Κινδύνων Πιστοδοτήσεων, Εθνική Τράπεζα

Ο κ. Λεφάκης προσχώρησε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2006, ως Διευθυντής Κινδύνου, υπεύθυνος για τη Διαχείριση Πιστώσεων και Κινδύνου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι, επίσης, μέλος του Συμβουλίου της Finansbank Α.Ε. και της Vojvodjanska Banka Ad Novi Sad & National P&K Securities S.A. . 

Προηγούμενα, ο κ. Λεφάκης ήταν στέλεχος της Citigroup για είκοσι χρόνια. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης σχετικές με τον κίνδυνο, τη διαχείριση σχέσεων και τα προϊόντα στη Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ και την Ασία (Ειρηνικός). Στην τελευταία του θέση ευθύνης, ο κ. Λεφάκης ήταν Διευθυντής του Κέντρου Διεθνών Πιστώσεων για την Ασία (Ειρηνικός) με έδρα τη Σιγκαπούρη. Πριν τη Citigroup, εργάστηκε για ένα χρόνο ως Ερευνητικός Συνεργάτης στην ιαπωνική εταιρεία εμπορίου Itochu στην Ουάσινγκτον, D.C. και ως ασκούμενος στο Τμήμα για τη Δυτική Αφρική της Διεθνούς Τράπεζας. 

Ο κ. Λεφάκης αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1979. Έχει προπτυχιακό τίτλο στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins (Magna Cum Laude, Phi Beta Kappa) και μεταπτυχιακά στα Διεθνή Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις από το School of Advanced International Studies of the Johns Hopkins University (Magna Cum Laude), από το οποίο αποφοίτησε το 1985. Ο κ. Λεφάκης μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά και έχει σπουδάσει Γερμανικά.

 

 
 

South-East Europe Banking Conference 2008

Sponsors

PLATINUM SPONSORS


GOLD SPONSOR

SILVER SPONSORΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ