ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
 


Σε συνέχεια του επιτυχημένου συνεδρίου Money Conference πέρυσι με θέμα "CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική", η Money Conferences είχε την χαρά να παρουσιάσει το "South-East Europe Banking Conference 2008". Το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά βάσει προσκλήσεων, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στις 24 Ιουνίου 2008.

Ο σκοπός του South-East Europe Banking Conference 2008 ήταν να αποτελέσει το πιο καταξιωμένο ετήσιο γεγονός στην Ελλάδα και τον τόπο όπου ο τραπεζικός και εταιρικός κόσμος θα είχε τη δυνατότητα να δικτυωθεί, να επιχειρήσει και να συμμετάσχει σε ανοιχτό διάλογο με κορυφαίους ειδικούς και στελέχη του κλάδου.    

Το περσινό CEO & CSR Συνέδριο παρακολούθησαν 300 ηγετικά και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, κορυφαίοι ειδικοί του χώρου, κυβερνητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ημερίδα συνδύασε επιτυχώς διαδραστικές συζητήσεις, τρία πάνελ που εστίασαν στην «Ηγεσία της ΕΚΕ: Οι επιπτώσεις της ΕΚΕ στις Εισηγμένες Επιχειρήσεις», στην «Επιτυχία της ΕΚΕ: Επιχειρηματικότητα έξω από τα συνηθισμένα» και στο «Επίκεντρο της ΕΚΕ: Οι Προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής» και εργαστήρια. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. ThomasCountryman, η Διευθύνουσα Σύμβουλος για Ευρώπη, Αφρική και Μ. Ανατολή της FTSE Group κα. ImogenDillon-Hatcher, o κ. PeterKoster, Πρόεδρος του European Climate Exchange (ECX) και ο κ. PaulSimpson, Chief Operating Officer, Carbon Disclosure Project, μεταξύ άλλων, ήταν μερικοί από τους εξειδικευμένους στο θέμα και διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές. Το Συνέδριο έκλεισε με την τελετή των βραβείων "CEO & CSR Awards 2007", κατά τη διάρκεια της οποίας σημαντικές επιχειρήσεις και ανώτατα στελέχη βραβεύτηκαν για τη δραστηριοποίηση τους στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το φετινό South-East Europe Banking Conference 2008 είχε στόχο να παράσχει στην ελληνική τραπεζική κοινότητα πολύτιμη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις αλλαγές στο χώρο της τραπεζικής χρηματοδότησης και τους τρόπους ενίσχυσης των ισολογισμών των τραπεζών, καθώς και τις ενδο-κλαδικές και διασυνοριακές ευκαιρίες για συγχωνεύσεις και εξαγορές στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, είχε στόχο να ενημερώσει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες επιχειρηματίες σχετικά με το πώς οι ελληνικές τράπεζες μπορούν να τους βοηθήσουν να επεκταθούν στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η λίστα των υψηλού κύρους ομιλητών περιλάμβανε τον Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Ιωάννη Πεχλιβανίδη, τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκής Στρατηγικής Μετοχών και Επικεφαλή του European Strategy Group της Goldman Sachs, κ. Peter C. Oppenheimer, το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Τραπεζών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, κ. Istvan Lengyel, διακεκριμένους Έλληνες τραπεζίτες, το Διευθυντή του Τομέα Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Λογιστικής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Κυριακόπουλο, , καθώς και Έλληνες ειδικούς και επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου χωρίστηκε σε έξι  ενότητες -τέσσερα πάνελ και δύο εργαστήρια- τα οποία εστίασαν σε τέσσερις βασικούς θεματικούς άξονες: " Οι Επιπτώσεις της Διεθνούς Πιστωτικής Κρίσης", "Διαχείριση Κινδύνου: Ένας Καθοριστικός Παράγοντας στην Ανάπτυξη μιας Τράπεζας", " Το Δίλημμα των Ελληνικών Τραπεζών: Εξαγορές και Συγχωνεύσεις εντός της ίδιας της αγοράς ή σε αγορές του εξωτερικού;" και "Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις τράπεζες στην εξυπηρέτηση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη'.

Σε αυτό το πλαίσιο, το South-East Europe Banking Conference 2008 πρόσφερε τη μοναδική ευκαιρία σε ανώτατα στελέχη τραπεζών, Διευθύνοντες Συμβούλους, ιθύνοντες άσκησης πολιτικής και επιχειρηματίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να μοιραστούν το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τα σχέδιά τους με τους ομότιμούς τους, να δικτυωθούν και ταυτόχρονα να εμπλακούν σε διαδραστικές συζητήσεις, εστιάζοντας σε επιχειρηματικές στρατηγικές, σε επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες και σε επιχειρηματικές ευκαιρίες. 

 
 

South-East Europe Banking Conference 2008

Sponsors

PLATINUM SPONSORS


GOLD SPONSOR

SILVER SPONSORΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ