ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
 

 

Άγις Λεώπουλος
Γενικός Διευθυντής Δραστηριοτήτων Εξωτερικού, Εθνική Τράπεζα

Ο 'Αγις Λεόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το Τμήμα Οικονομικών του London School of Economics.

Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, όπου εργάστηκε για τρία χρόνια κυρίως στις οικονομικές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των νέων Κανονισμών για την Ευρωπαϊκή Τραπεζική και της οικονομικής πολιτικής της ΕΕ για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Μετά από ένα γρήγορο πέρασμα από τη χρηματοοικονομική συμβουλευτική, προσλήφθηκε από τη θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο Παρίσι, όπου ασχολήθηκε με διεθνείς κοινοπραξίες, πριν συμμετάσχει στην ομάδα πώλησης εταιρικών και κρατικών προϊόντων σε Έλληνες πελάτες.

Κατόπιν, μεταφέρθηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα ως Σύμβουλος Διοίκησης και μετά ανέλαβε Προϊστάμενος του Γραφείου Διοίκησης και Επενδυτικών Σχέσεων. Σε αυτή τη θέση διεκπεραίωσε ή συντόνισε έργα όπως την εισαγωγή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τη δημιουργία των Προγραμμάτων Euro 1bn Global Medium Term Note και του δευτερεύοντος χρέους (subordinated debt) και των μετατρέψιμων ομολογιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

 Έχοντας δημιουργήσει και οργανώσει το πρώτο Τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων για την Εθνική Τράπεζα, συμμετείχε σε πολλές deal και non-deal διεθνείς παρουσιάσεις, εκπροσωπώντας την Τράπεζα στους επενδυτές. Τον Αύγουστο του 2002 ορίστηκε Γενικός Διευθυντής των Διεθνών Δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, με ρόλο την εποπτεία της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης του Ομίλου και της γεωγραφικής κάλυψης, συγχρηματοδοτώντας παράλληλα τη στρατηγική επέκταση. Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών ξένων θυγατρικών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

 

 
 

South-East Europe Banking Conference 2008

Sponsors

PLATINUM SPONSORS


GOLD SPONSOR

SILVER SPONSORΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ