ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   hrima.gr   insuranceworld.gr   English

 

  ΟΜΙΛΗΤΕΣ 
CEO & CSR
 MONEY CONFERENCE 2010



Dr. Wayne Visser,
Καθηγητής,
Ιδρυτής &
Διευθύνων Σύμβουλος,
CSR International


John Elkington
Ιδρυτής SustainAbility/
Ιδρυτής, Εκτελεστικός Διευθυντής,
Volans / Μέλος του
Συμβουλίου,
Global Reporting
Initiative (GRI)


Nikolai Peitersen,
Ιδρυτής,
Ethical Economy


Δημήτρης
 Μαύρος,
 
Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ., Όμιλος PRC Group / Πρόεδρος Δ.Σ., Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


 




 

 
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
 
 

Ethos Media S.A.

Τα Money Conferences, τομέας δραστηριότητας της Ethos Media S.A., ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.
Υψηλού επιπέδου ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέρουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα στελέχη του επιχειρηματικού κλάδου και δίνουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν την αγορά. Στόχος είναι τα Money Conferences να αποτελέσουν τα πιο καταξιωμένα ετήσια συνέδρια στον τομέα τους στην Ελλάδα και τον τόπο όπου τα επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε ένα εποικοδομητικό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιριών.

Η εταιρία ETHOS MEDIA S.A. παράλληλα με τα συνέδρια Money Conferences δραστηριοποιείται και στον τομέα έκδοσης περιοδικών & εφημερίδων καθώς και δημιουργίας web portal sites. Συγκεκριμένα, εκδίδει το επενδυτικό & οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World καθώς και τις εβδομαδιαίες ηλεκτρονικές εφημερίδες ΧΡΗΜΑ WEEK και Insurance Week.  Τον Δεκέμβριο του 2009, τέθηκε σε λειτουργία το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr (www.insuranceworld.gr) το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει  το κενό της online πληροφόρησης των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, αλλά και του γενικότερου κοινού.

Το 2010, έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω Money Conferences:

1) Pharma Money Conference 2010,18 Μαρτίου, Athenaeum InterContinental
2) REIC Money Conference 2010, 21 Απριλίου, Athenaeum InterContinental
3) CEO & CSR Money Conference 2010, 11 Ιουνίου, Ζάππειο Μέγαρο
4) Banking Money Conference 2010, Σεπτέμβριος, Athenaeum InterContinental
5) Insurance Money Conference 2010, Οκτώβριος, Athenaeum InterContinental
6) Credit Risk Money Conference 2010, Νοέμβριος, Athenaeum InterContinental
7) Investment Money Conference 2010, Δεκέμβριος, Athenaeum InterContinental

EuroCharity

Η EuroCharity αποτελεί το σημείο αναφοράς για την Εταιρική Κοινωνική Ευκαιρία (ΕΚΕ) και την Πράσινη Οικονομία. Το 2006 δημιούργησε σε ελληνική και αγγλική έκδοση τον πρώτο ηλεκτρονικό, Ελληνικό Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ο οδηγός που σήμερα λειτουργεί στο www.eurocharity.gr  για το αναγνωστικό κοινό της Ελλάδας και στο www.eurocharity.org για τους αναγνώστες του εξωτερικού αποσκοπεί στην πληρέστερη δυνατή ενημέρωση όλων των κοινωνικών εταίρων (stakeholders).

Μέσα από το διαδικτυακό της τόπο, το δεκαπενθήμερο e-newsletter, την ετήσια έκδοση «EuroCharity Yearbook», τη διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου CEO & CSR Conference, τη στήριξη πολλών εκδηλώσεων, τη δικτύωση μεταξύ των μελών της (Members-to-Members) και τη δραστηριοποίησή της στο χώρο της έρευνας, η EuroCharity δημιουργεί δίαυλους επικοινωνίας μεταξύ όλων των κοινωνικών εταίρων και προωθεί έναν εποικοδομητικό διάλογο σε φλέγοντα θέματα σχετικά με την ΕΚΕ, την πράσινη ανάπτυξη, τη διαφάνεια, την κοινωνία των πολιτών, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Πάντα με στόχο την υποστήριξη και την ανάπτυξη των εννοιών αυτών, η EuroCharity συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς όπως το CSRwire, η Ethical Corporation και το GRI (Global Reporting Initiative). Στο πλαίσιο της δικής της πολιτικής Εταιρικής Υπευθυνότητας στο τέλος κάθε οικονομικού έτους η EuroCharity προσφέρει το 25% των συνδρομών των εταιρειών και οργανισμών μελών της για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων ΜΚΟ.

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2010
GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ
 

 
SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ
 





 
ΒΡΟΝΖΕ ΧΟΡΗΓΟΣ
 
 
 
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
 
 












 
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ

http://www.agii.gr/

http://www.eneiset.gr
 

 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ


 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ


 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΠΟ
 

 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 
 
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 



 

 























 
 

 

  © Copyright 2009 Money Confrences. All rights reserved. Created by http://www.hellassites.gr HellasSites