ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   hrima.gr   insuranceworld.gr   English

 

  ΟΜΙΛΗΤΕΣ 
CEO & CSR
 MONEY CONFERENCE 2010



Dr. Wayne Visser,
Καθηγητής,
Ιδρυτής &
Διευθύνων Σύμβουλος,
CSR International


John Elkington
Ιδρυτής SustainAbility/
Ιδρυτής, Εκτελεστικός Διευθυντής,
Volans / Μέλος του
Συμβουλίου,
Global Reporting
Initiative (GRI)


Nikolai Peitersen,
Ιδρυτής,
Ethical Economy


Δημήτρης
 Μαύρος,
 
Ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ., Όμιλος PRC Group / Πρόεδρος Δ.Σ., Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


 




 

 
CEO & CSR Money Conference 2010
 
 

Τα Money Conferences σε συνεργασία με τη EuroCharity διοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά το συνέδριο CEO & CSR Money Conference. Το φετινό συνέδριο αποτέλεσε συνέχεια των επιτυχημένων συνεδρίων CEO & CSR Money Conference 2007, 2008 και 2009. Μέσα από τη διοργάνωση των ετήσιων συνεδρίων CEO & CSR Money Conference, σκοπός των διοργανωτών είναι τα εν λόγω συνέδρια να αποτελέσουν το πλέον καταξιωμένο ετήσιο γεγονός στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμούς τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών που αφενός εστιάζουν τη λειτουργία τους στην Τριπλή Αρχή Ωφελειών (Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Ανθρωπος) και αφετέρου διερευνούν διαρκώς περισσότερο καινοτόμες και αειφόρες προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν.  
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ CEO & CSR

Τον Οκτώβριο του 2007 τα Money Conferences (www.moneyconferences.com), σε αποκλειστική συνεργασία με τη EuroCharity (www.eurocharity.gr),  διοργάνωσαν το πρώτο συνέδριο «CEO & CSR Money Conference 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική». Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Ανάμεσα στους σύνεδρους βρέθηκαν ανώτατα και ανώτερα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, ειδικοί του χώρου και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς ομιλίες, διαδραστικές συζητήσεις και εργαστήρια.

Μετά την επιτυχία του πρώτου συνεδρίου τα Money Conferences και η EuroCharity, είχαν τη χαρά να παρουσιάσουν το δεύτερο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2008, με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε». To συνέδριο, έλαβε χώρα στις 28 Μαΐου 2008, στο Hilton Αθηνών, ενώ σκοπό των διοργανωτών αποτέλεσε η παρουσίαση στο διακεκριμένο κοινό του συνεδρίου, της φιλοσοφίας του Cradle-to-Cradle (μιας σχετικά νέας έννοιας που γεννήθηκε στις Η.Π.Α. και τη Γερμανία) και των ωφελειών αυτής, καθώς και η παρουσίαση και η περιγραφή συγκεκριμένων περιπτώσεων και παραδειγμάτων.

Αναγνωρίζοντας την σημασία της συνεργασίας μεταξύ κράτους και επιχειρήσεων στον πράσινο τομέα και επιθυμώντας να ανοίξουν τον αντίστοιχο διάλογο τα Money Conferences και η EuroCharity διοργάνωσαν πέρυσι το CEO & CSR Money Conference 2009, με τίτλο «Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο New Deal» δίνοντας στο κοινό του συνεδρίου τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε διαδραστικές συζητήσεις με επίκεντρο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για  «Πράσινη» Ανάπτυξη στον 21ο αιώνα. Θίγοντας τόσο το ρόλο τόσο του κράτους όσο και του επιχειρηματικού κόσμου, οι ομιλητές, άγγιξαν πολλά ερωτήματα που έχουν εύλογα δημιουργηθεί στις μέρες μας και αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης. 

Τη λήξη και των τριών συνεδρίων σηματοδότησε η διεξαγωγή της τελετής των ετήσιων πλέον βραβείων CEO & CSR Money Conference Awards.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2010

Στο παραπάνω πλαίσιο, το συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας & Υπευθυνότητας  που για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσαν τα Money Conferences σε συνεργασία με τη EuroCharity, έδωσαν μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναντηθούν με ομότιμούς τους και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλύοντας τη θέση που μπορούν να καταλάβουν τα κοινωνικά μέσα (social media) σε μια νέα εποχή Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Σημαντικοί διακεκριμένοι ομιλητές προσκλήθηκαν από το χώρο της πολιτικής ηγεσίας τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, ειδικοί του χώρου αλλά και επιχειρηματίες, έθιξαν πολυάριθμα καίρια ζητήματα με κύριο άξονα τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που ενέχει η έντονη πλέον παρουσία των κοινωνικών μέσων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική αρένα.

Τέλος, το συνέδριο κορυφώθηκε με την τελετή για τα «Βραβεία CEO & CSR Money Conference 2010». Η συμμετοχή στην ψηφοφορία που  ανέδειξε τις νικήτριες εταιρείες  ήταν ανοιχτή για όλες τις επιχειρήσεις που κατέθεσαν την αίτηση τους εγκαίρως, ενώ οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από τα αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διεξήχθει τον Μάρτιο του 2010, τη γνώμη της ειδικής επιτροπής που είχε συσταθεί ειδικά για τη διεξαγωγή των βραβείων και τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας αγοράς που εκπονήθηκε για λογαριασμό των Money Conferences. Η απονομή των βραβείων έγινε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Η πιστοποίηση των αποτελεσμάτων για τα βραβεία έγινε από την KPMG.

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2010
GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ
 

 
SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ
 





 
ΒΡΟΝΖΕ ΧΟΡΗΓΟΣ
 
 
 
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
 
 












 
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ

http://www.agii.gr/

http://www.eneiset.gr
 

 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ


 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ


 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΠΟ
 

 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 
 
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 



 

 























 
 

 

  © Copyright 2009 Money Confrences. All rights reserved. Created by http://www.hellassites.gr HellasSites