ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
Ο ΧΩΡΟΣ
Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 


» ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
 


Η Money Conferences διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το συνέδριο Banking Money Conference 2009. Μέσα από τη διοργάνωση των ετήσιων συνεδρίων Banking Money Conferences, σκοπός των διοργανωτών είναι τα εν λόγω συνέδρια να αποτελέσουν το πλέον καταξιωμένο ετήσιο γεγονός στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών.

Banking Money Conference 2008

Τον Ιούνιο του 2008 η Money Conferences (www.moneyconferences.com) διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο "South-East Europe Banking Conference 2008".

To Συνέδριο επέτρεψε στην ελληνική τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα τη δυνατότητα να διερευνήσει θέματα όπως οι αλλαγές στο περιβάλλον χρηματοδότησης των Τραπεζών, τρόπους με τους οποίους οι Τράπεζες μπορούν να θωρακίσουν τους ισολογισμούς τους, δυνατότητες συγχωνεύσεων και εξαγορών στην ελληνική αγορά και στην ευρύτερη περιοχή, κ.ο.κ.

Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί Έλληνες και ξένοι ομιλητές. Ανάμεσα στους πάνω από 250 σύνεδρους βρέθηκαν ανώτατα και ανώτερα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, ειδικοί του χώρου και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς ομιλίες, διαδραστικές συζητήσεις και εργαστήρια. Τις εργασίες του πρώτου Συνεδρίου άνοιξε ο τότε Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ ανάμεσα στους εξειδικευμένους ομιλητές ήταν οι κ.κ. Ιωάννης Πεχλιβανίδης, Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Peter Oppenheimer, Chief European Equity Strategist & Head of the European Strategy Group, Goldman Sachs, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, τότε Διευθυντής Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, Κυριάκος Σαμπατακάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Accenture και Istvan Lengyel, General Secretary, Banking Association for Central & Eastern Europe.

 
 

BANKING MONEY CONFERENCE 2009 ΧΟΡΗΓΟΙ

GOLD ΧΟΡΗΓΟΙ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ

BRONZE ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ