ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΒΡΑΒΕΙΑ CEO & CSR 2009
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 


» ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ CEO & CSR 2009
 


Tο συνέδριο CEO & CSR 2009: Επιχειρήσεις & Κράτος σφυρηλατούν το Πράσινο "NewDeal" που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει η Money Conferences σε αποκλειστική συνεργασία με τη EuroCharity, θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναντηθούν με ομότιμούς τους και να παρουσιάσουν το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιούν, αλλά και να συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις με επίκεντρο τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για  «Πράσινη» Ανάπτυξη στον 21ο αιώνα.

Σημαντικοί διακεκριμένοι ομιλητές που έχουν προσκληθεί από το χώρο της πολιτικής ηγεσίας τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, ειδικοί του χώρου αλλά και επιχειρηματίες, θα θίξουν πολυάριθμα καίρια ζητήματα με κύριο άξονα τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που παρουσιάζει η έννοια της «πράσινης» ανάπτυξης. Αγγίζοντας το ρόλο τόσο της κρατικής μηχανής όσο και του επιχειρηματικού κόσμου, οι ομιλητές ενθαρρύνοντας μια διαδραστική συζήτηση με το διακεκριμένο κοινό του συνεδρίου θα ρίξουν φως σε πολλά ερωτήματα που έχουν εύλογα δημιουργηθεί στις μέρες μας και αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης. 

Ανάμεσα στους υψηλού κύρους προσκεκλημένους ομιλητές του φετινού συνεδρίου βρίσκονται ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου, Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ, Πρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτής, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Σπύρος Κουβέλης, Βουλευτής, Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, Εθνικός Συντονιστής του GLOBE EUROPE, ο και ο κ. Daniel Speckhard, Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Τέλος, το συνέδριο θα κορυφωθεί με την τελετή για τα «Βραβεία CEO & CSR 2009». Η συμμετοχή στην ψηφοφορία που θα αναδείξει τις νικήτριες εταιρίες  είναι ανοιχτή για όλες τις επιχειρήσεις που θα καταθέσουν την αίτηση τους εγκαίρως, ενώ οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν από τα αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2009, τη γνώμη της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί ειδικά για τη διεξαγωγή των βραβείων και τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας αγοράς που θα εκπονηθεί για λογαριασμό της Money Conferences. Η απονομή των βραβείων θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικού δείπνου την ημέρα του συνεδρίου.

 

 
 

CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2009 ΧΟΡΗΓΟΙ

GOLD ΧΟΡΗΓΟΙ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙBRONZE ΧΟΡΗΓΟΙ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


     
     
    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ