ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Γ.ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2008
Ο ΧΩΡΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 


» ΕΓΓΡΑΦΗ


ΟΜΙΛΗΤΕΣ
 

 

Πέτρος Γ. Δούκας
Υφυπουργός Εξωτερικών      
 

Είναι διδάκτωρ των Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (New York University). Σπούδασε Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο George Washington (Bachelor of Arts), Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Columbia (ΜΒΑ) και Οικονομικά στο New York University (Master of Arts in Economics).

Από το 1979 έως το 1985 εργάστηκε στη Citibank στη Νέα Υόρκη ως Economist και Currency Analyst, ως Foreign Exchange Exposure Management Advisor, ως Foreign Exchange Dealer και ως Money Market Dealer. Το 1986 ανέλαβε Investment Banking Country Head (Γενικός Διευθυντής) και Country Treasurer της Citibank για την Ελλάδα και το 1990 ανέλαβε Country Head και των τομέων Institutional και Corporate Banking.

Από τον Αύγουστο του 1992 έως τον Οκτώβρη του 1993 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, το Δημόσιο Χρέος και τη Δημόσια Περιουσία.

Το 1994 επέστρεψε στη Citibank και το 1996 ίδρυσε την εταιρία Capital Partners Α.Ε. η οποία ασχολείται κυρίως με στρατηγικές συμμαχίες και με αγοραπωλησίες και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων.
Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και ορίστηκε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών με αρμοδιότητες τις εργασίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως την κατάρτιση και την παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, το Δημόσιο Χρέος, τον Οργανισμό Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους, την Κίνηση Κεφαλαίων, Εγγυήσεων, Δανείων και Αξιών, τη Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών, τον Χρηματοδοτικό Προγραμματισμό και την Διαχείριση των Κρατικών Διαθεσίμων, τις Πληρωμές Μισθών και Συντάξεων, την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου, τις Δημοσιονομικές Σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Υπηρεσίες Δημοσιονομικών Ελέγχων στα Υπουργεία, τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Ν.Π.Δ.Δ., τη Δημόσια Περιουσία, την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, τα Εθνικά Κληροδοτήματα, τον Ο.Δ.Δ.Υ, το Μετοχικό Ταμείο των Πολιτικών Υπαλλήλων κ.α.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 επανεξελέγη στην Περιφέρεια Αττικής και ορίστηκε Υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Οικονομική Διπλωματία της χώρας.

 
 

South-East Europe Investment Conference 2008

Sponsors

PLATINUM ΧΟΡΗΓΟΣ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙBRONZE ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ