ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Γ.ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2008
Ο ΧΩΡΟΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 


» ΕΓΓΡΑΦΗ


ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
 


Διαβάστε εδώ το πλήρες ενημερωτικό

Τον Οκτώβριο του 2007 η Money Conferences (www.moneyconferences.com) διοργάνωσε το πρώτο της συνέδριο με τον τίτλο «CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική». Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με το δεύτερο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο CEO & CSR 2008 : «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» τον Μάιο του 2008 και το Τραπεζικό συνέδριο South-East Europe Banking Conference, τον Ιούνιο του 2008.

Στόχος των διοργανωτών είναι τα συνέδρια της Money Conferences να αποτελέσουν τα πιο καταξιωμένα ετήσια συνέδρια στο τομέα τους στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών.

Το συνέδριο South-East Europe Banking Conference 2008 παρακολούθησαν 200 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Ανάμεσα τους ανώτατα και ανώτερα στελέχη, ειδικοί του χώρου και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς ομιλίες, διαδραστικές συζητήσεις και εργαστήρια. Τα τέσσερα βασικά πάνελ του συνεδρίου εστίασαν στις «Επιπτώσεις της διεθνούς πιστωτικής κρίσης», στην «Διαχείριση Κινδύνου: Ένας καθοριστικός παράγοντας στην ανάπτυξη μιας τράπεζας», στο «Δίλημμα των ελληνικών τραπεζών: Εξαγορές και συγχωνεύσεις εντός της ίδιας αγοράς ή σε αγορές του εξωτερικού» και στις «Ευκαιρίες και προκλήσεις για τις τράπεζες που προσφέρουν υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη».

Τις εργασίες του περσινού Συνεδρίου άνοιξε ο κ. Ιωάννης Πεχλιβανίδης, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ενώ ανάμεσα στους κορυφαίους ομιλητές ήταν ο κ. PeterC. Oppenheimer, Chief European Equity Strategist and Head of the European Strategy Group, Goldman Sachs,o κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Διευθυντής Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, Τράπεζας της Ελλάδος, o κ. Κυριάκος Σαμπατακάκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Accenture και ο κ. IstvanLengyel, Γενικός Γραμματέας, Ένωση Τραπεζών Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

Το φετινό South-East Europe Investment Conference 2008 στοχεύει στο να διερευνήσει διάφορα επίκαιρα και προσοδοφόρα επενδυτικά θέματα στην περιοχή της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης. Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Ευκαιρίες επένδυσης σε Real-Estate στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και πώς θα είστε από την πλευρά των νικητών» θα παρουσιάσει τις τάσεις της αγοράς Real-Estate στην περιοχή και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για το χρονισμό και τη μέθοδο με την οποία συμφέρει να επενδύσει κανείς στην απαιτητική αυτή αγορά. Η δεύτερη ενότητα « Banking στη Νότιο-Ανατολική Ευρώπη: Η πρόκληση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών σε όλη την περιοχή» θα εστιάσει στη μέτρηση του μεγέθους και του ρυθμού ανάπτυξης της σχετικής αγοράς στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι Ελληνικοί και Διεθνείς επενδυτικοί οίκοι για να την κατακτήσουν. Η τρίτη ενότητα «Επενδύσεις σε εταιρίες στη ΝΑ Ευρώπη: Τι αλλάζει μετά τη διεθνή κρίση» θα διερευνήσει την ελκυστικότητα ή όχι της επένδυσης σε εταιρίες της Νότια-Ανατολικής Ευρώπης, είτε αυτές είναι εισηγμένες, είτε όχι και σε ποιους κλάδους υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες. Τέλος, η τρίτη ενότητα «Ναυτιλιακές εταιρίες: Ευκαιρίες χρηματοδότησης και επένδυσης σε αυτές» έχει ως σκοπό να αναλύσει τις συνθήκες της αγοράς σε αυτόν τον ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα ευμετάβλητο κλάδο, έτσι ώστε να καταδείξει τις ευκαιρίες για τις τράπεζες στη χρηματοδότηση του τομέα και στους επενδυτές τα μυστικά της επιτυχημένης επένδυσης σε αυτές που είναι εισηγμένες σε κάποιο χρηματιστήριο.

Το συνέδριο θα τελειώσει με την καθιερωμένη τελετή για την απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2008». Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από την Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, ενώ οι νικητές των βραβείων θα προκύψουν ως αποτέλεσμα μιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τους 49.000 αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις αρχές Οκτωβρίου του 2008.

 
 

South-East Europe Investment Conference 2008

Sponsors

PLATINUM ΧΟΡΗΓΟΣ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙBRONZE ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ