ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   hrima.gr   insuranceworld.gr   English

ΟΜΙΛΗΤΕΣ 
SEE INVESTMENT
 CONFERENCE 2008


Πέτρος 
Δούκας,

Υφυπουργός Εξωτερικών


Ιωάννης 
Τζωάννος,

Γεν. Γραμματέας,
Υπουργείο
Εμπορικής Ναυτιλίας,
Αιγαίου &
Νησιωτικής Πολιτικής


Δημήτρης Στρατικόπουλος
Managing Director,
Head of M&A,
Central & Eastern
Europe, Deutsche BankΔημοσθένης Αρχοντίδης
Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και
επικεφαλής του Ομίλου στο Private Banking της EUROBANK EFG


Αριστοτέλης Καρυτινός
Γενικός Διευθυντής Ακινητής Περιουσίας, Εθνική
Τράπεζα της Ελλάδος


Craig Fuehrer
Managing Diretor, Head of Trransportation, The Americas, Deutsche Bank


Μάκης Ιωάννου
 
Διευθύνων Σύμβουλος
FINVENT S.A.
 


  Οσυσσέας
Αθανασίου

 Οικονομικός Δ/ντης
    LAMDA DEVELOPMENT
 
 

 

 
South-East Europe Investment Conference 2008
 
 

Υπό την οργάνωση των Money Conferences (www.moneyconferences.com) το συνέδριο διεξήχθη με την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής. της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.), της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (Ε.Θ.Ε.), της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.) και της Ένωσης Τραπεζών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (B.A.C.E.E.).

Το South-East Europe Investment Conference 2008 ήταν το πρώτο Κλιματικά Ουδέτερο Επενδυτικό Συνέδριο στην Ελλάδα, πιστοποιημένο από τον οργανισμό Climate Partner. Το Climate Partner υπολόγισε την επιβάρυνση στο περιβάλλον που προκάλεσαν οι μετακινήσεις συνέδρων, ο φωτισμός των χώρων, η χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και κάθε άλλη μορφή κατανάλωσης ενέργειας από δραστηριότητες σχετικές με το Συνέδριο, και ως αντιστάθμιση οι διοργανωτές του Συνεδρίου συνέβαλλαν οικονομικά σε συγκεκριμένο έργο προστασίας κλίματος που έχει αναπτύξει η WWF στο Νεπάλ.

Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς διαδραστικές συζητήσεις σε τέσσερις βασικούς θεματικούς άξονες που εστίασαν στις «Ναυτιλιακές εταιρίες: Ευκαιρίες χρηματοδότησης και επένδυσης», στο «Private Banking στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη: Η πρόκληση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών», στις «Ευκαιρίες Επένδυσης σε Real-Estate στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και πως θα είστε από την πλευρά των νικητών» και στις «Επενδύσεις σε εταιρίες στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη: Τι αλλάζει μετά την διεθνή κρίση». Τα πάνελ απαρτίζονταν από ειδικούς σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, Διευθύνοντες Συμβούλους και εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, Το Private Banking της Eurobank EFG ως χορηγός κατηγορίας Platinum είχε την δυνατότητα να οργανώσει ένα 45-λεπτο εργαστήριο σε θέμα της επιλογής τους που συνδεόταν με τον τομέα του private banking. Tο θέμα του εργαστηρίου ήταν: «Το Private Banking της Eurobank EFG στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: Γιατί και με ποιο τρόπο».

Στο πλαίσιο του ?South-East Europe Investment Conference 2008? πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ ? Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16 κατηγορίες βραβείων σε εισηγμένες εταιρείες, οι οποίες διακρίθηκαν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι το 2008. Τα βραβεία απένειμαν στους εκπροσώπους των εταιρειών ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Υφυπουργός Εθνικής ?μυνας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO, κ. Κώστας Παναγόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Εκδότης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ.

Μεταξύ των υψηλού κύρους ομιλητών που συμμετείχαν στο Συνέδριο ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Πέτρος Δούκας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Τζωάννος, o Managing Director, Head of M&A, Central & Eastern Europe της Deutsche Bank, κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο Managing Director, Head of Transportation,The Americas, της Deutsche Bank, κ. Craig Fuehrer, ο Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας της Εθνικής Τράπεζας Αριστοτέλης Καρυτινός, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Ομίλου Private Banking της Eurobank EFG, κ. Δημοσθένης Αρχοντίδης, διακεκριμένοι Έλληνες ειδικοί και επιχειρηματίες.

Οι χορηγοί και ο διοργανωτής συνεργάστηκαν στενά προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κοινό υψηλής ποιότητας. Εκτός από τη συμμετοχή στις διαλογικές συζητήσεις, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με επαγγελματίες και ειδικούς του χώρου κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία στους συμμετέχοντες και σημαντικά οφέλη στους χορηγούς.

Το Συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 200 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιριών, εκπρόσωποι χρηματοοικονομικών οίκων, και τραπεζών, διεθνώς κορυφαίοι ειδικοί από τον τραπεζικό, χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό χώρο, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, opinion leaders κ.α. Σε αυτό το πλαίσιο, το South-East Europe Investment Conference 2008 πιστεύουμε ότι προσέφερε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μοιραστούν το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τα σχέδιά τους με τους ομότιμούς τους, να δικτυωθούν και ταυτόχρονα να εμπλακούν σε διαδραστικές συζητήσεις, εστιάζοντας σε επιχειρηματικές στρατηγικές, σε επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες και σε επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Το φετινό South-East Europe Investment Conference 2008 είχε θέσει ως στόχο να παράσχει στην ελληνική επενδυτική κοινότητα πολύτιμη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις αλλαγές στο χώρο των επενδύσεων μετά την διεθνή κρίση, τους τρόπους και τις ευκαιρίες επένδυσης και χρηματοδότησης στον τομέα των Ναυτιλιακών εταιριών και των εταιριών Real-Estate στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, καθώς και να αναδείξει την ραγδαία ανάπτυξη του Private Banking στον συγκεκριμένο γεωγραφικό τομέα. Θεωρούμε ότι αυτοί οι στόχοι επιτεύχθηκαν δεδομένου ότι οι εισηγήσεις και οι συζητήσεις ήταν εξαιρετικά εύστοχες, περιεκτικές και υψηλού επιπέδου. Τα σχετικάθέματα αναπτύχθηκαν και παρουσιάστηκαν από υψηλόβαθμα και εμπειρότατα στελέχη προερχόμενα από τράπεζες και άλλες εταιρείες με ενεργή και διεθνή δραστηριότητα στο χρηματοοικονομικό χώρο.
 

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
SOUTH-EAST EUROPE INVESTMENT
CONFERENCE 2008
PLATINUM SPONSOR
 
 eurobank
 
SILVER SPONSORS
 
www.kosmocar.gr/ 

www.finvent.com

www.vando.gr
 
BRONZE SPONSOR
 
www.dolphincp.com
  
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 
 
 
ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 


 http://www.hba.gr/

http://www.agii.gr/

http://www.eneiset.gr 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  
www.citypress.gr


 
 

 

  © Copyright 2009 Money Confrences. All rights reserved. Created by http://www.hellassites.gr HellasSites