ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   hrima.gr   insuranceworld.gr   English

ΟΜΙΛΗΤΕΣ 
SOUTH-EAST EUROPE
INSURANCE
CONFERENCE 2008


Φωκίων 
Μπράβος,

Πρόεδρος,
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος 


 Bram Boon,
CEO,
ING Greece


Νικόλαος
Τραυλός,
Πρύτανης
ALBA Graduate
Business
School.Χρήστος
Αδαμαντιάδης

  Διευθύνων Σύμβουλος 
AIG Greece


Ιωάννης Βασιλάτος
CFO,
Εθνική Ασφαλιστική

 
 
South-East Europe Insurance Money Conference 2008
 
 

Τον Οκτώβριο του 2007 η Money Conferences (www.moneyconferences.com) διοργάνωσε το πρώτο της συνέδριο με τον τίτλο «CEO & CSR 2007: Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Επιχειρηματική Στρατηγική». Στο συνέδριο, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με το δεύτερο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο CEO & CSR 2008 : «Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε» τον Μάιο του 2008,το Τραπεζικό συνέδριο South-East Europe Banking Conference, τον Ιούνιο του 2008 και το Επενδυτικό συνέδριο South-East Europe Investment Conference 2008

Στόχος των διοργανωτών είναι τα συνέδρια της Money Conferences να αποτελέσουν τα πιο καταξιωμένα ετήσια συνέδρια στο τομέα τους στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών.

Το συνέδριο South-East Europe Insurance Conference 2008 είχε στόχο να διερευνήσει διάφορα επίκαιρα και προσοδοφόρα ασφαλιστικά θέματα στην περιοχή της Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Στην πρώτη ενότητα με τίτλο «Solvency II: Απειλή ή Ευκαιρία;» παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στον κρίσιμο θέμα της συμμόρφωσης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς με τις επιταγές της Solvency II, και ποιες πιστεύουν οι ειδικοί ότι θα είναι οι επιπτώσεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Η δεύτερη ενότητα «Επαγγελματικά Ταμεία: Πρόκληση για την Κοινωνία και την Οικονομία» εστίασε στο ιδιαίτερα κρίσιμο και επείγον θέμα της σύστασης, οργάνωσης και αποτελεσματικής λειτουργίας επαγγελματικών ταμείων στην Ελλάδα.
Η τρίτη ενότητα «Ομαδικά Συμβόλαια: Διαρκές Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για τις Επιχειρήσεις» διερεύνησε την ελκυστικότητα της προσφοράς συμβολαίων ομαδικής ασφάλισης για τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις και την πολιτεία.
Τέλος, η τέταρτη ενότητα «Επιχειρείν στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με Ασφάλεια» είχε ως σκοπό να αναλύσει τα θέματα ασφαλιστικού σχεδιασμού των ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων οι οποίες προσπαθούν να επεκτείνουν τις εργασίες τους στην αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή.

Το συνέδριο κορυφώθηκε με την παρουσίαση του ανανεωμένου περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από πλευράς περιεχομένου και συνεργατών. Ο πλήρης ανασχεδιασμός του περιοδικού έγινε έπ' ευκαιρία των 20 ετών από την έκδοσή του. 
   
   
 

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
SOUTH-EAST EUROPE
INSURANCE CONFERENCE 2009
PLATINUM SPONSOR
 
 
 
GOLD SPONSOR
 
 
 
SILVER SPONSORS
 
 Kosmocar
 
 General Union

Comergon

BSI

Vando
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 
 
 
ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 
EAEE
 
 
 
 
http://www.agii.gr/

http://www.eneiset.gr
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  
www.citypress.grwww.direction.gr


 
 
  © Copyright 2009 Money Confrences. All rights reserved. Created by http://www.hellassites.gr HellasSites