ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   hrima.gr   insuranceworld.gr   English

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
INVESTMENT MONEY CONFERENCE 2009



Dr. David
Landsman,

Ambassador,
British Embassy
in Greece


Νότης Μηταράκης,
Διευθυντής Έρευνας,
Fidelity International


Νίκος
Χριστοφίδης,

Καθηγητής,
Imperial College,
Γενικός Διευθυντής,
Financial Engineering
Limited


Νότης Βαγιακάκος,
Διευθύνων Σύμβουλος,
HDI Gerling Hellas


Δημοσθένης  
Αρχοντίδης,

Αναπληρωτής
Γενικός Διευθυντής,
Επικεφαλής Ομίλου Private Banking,
Eurobank EFG


Θεόδωρος Κρίντας,
Διευθύνων Σύμβουλος &
Γενικός Διευθυντής,
Attica Wealth Management


Απόστολος Κάκκος,
Διευθύνων Σύμβουλος
LAMDA Hellix


Κατερίνα
Κατσαμπέ,

Πρόεδρος,
Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

 

 
Investment Money Conference 2009
 
 

Η Money Conferences διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά το συνέδριο Investment Money Conference.
Μέσα από τη διοργάνωση των ετήσιων συνεδρίων Investment Money Conferences, σκοπός των διοργανωτών είναι τα εν λόγω συνέδρια να αποτελέσουν το πλέον καταξιωμένο ετήσιο γεγονός στην Ελλάδα, και τον τόπο όπου επιχειρηματικά στελέχη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, να έρθουν σε επαφή με ομότιμους τους, να συνεργαστούν και να εμπλακούν σε έναν εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου και με στελέχη άλλων εταιρειών.

SEE Investment Money Conference 2008

Τον Νοέμβριο του 2008 η Money Conferences (www.moneyconferences.com) διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο South-East Europe Investment Money Conference 2008.

Το συνέδριο συνδύασε επιτυχώς διαδραστικές συζητήσεις σε τέσσερις βασικούς θεματικούς άξονες που εστίασαν στις «Ναυτιλιακές εταιρίες: Ευκαιρίες χρηματοδότησης και επένδυσης», στο «Private Banking στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη: Η πρόκληση της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών», στις «Ευκαιρίες Επένδυσης σε Real-Estate στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη και πως θα είστε από την πλευρά των νικητών» και στις «Επενδύσεις σε εταιρίες στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη: Τι αλλάζει μετά την διεθνή κρίση». Τα πάνελ απαρτίζονταν από ειδικούς σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, Διευθύνοντες Συμβούλους και εκπροσώπους των χορηγών του συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, Το Private Banking της Eurobank EFG ως χορηγός κατηγορίας Platinum είχε την δυνατότητα να οργανώσει ένα 45-λεπτο εργαστήριο σε θέμα της επιλογής τους που συνδεόταν με τον τομέα του private banking. Tο θέμα του εργαστηρίου ήταν: «Το Private Banking της Eurobank EFG στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: Γιατί και με ποιο τρόπο».

Στο πλαίσιο του South-East Europe Investment Conference 2008? πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ : Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16 κατηγορίες βραβείων σε εισηγμένες εταιρείες, οι οποίες διακρίθηκαν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι το 2008. Τα βραβεία απένειμαν στους εκπροσώπους των εταιρειών ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO, κ. Κώστας Παναγόπουλος και ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Εκδότης του περιοδικού "ΧΡΗΜΑ".

Μεταξύ των υψηλού κύρους ομιλητών που συμμετείχαν στο Συνέδριο ήταν ο τότε Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Πέτρος Δούκας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Τζωάννος, o Managing Director, Head of M&A, Central & Eastern Europe της Deutsche Bank, κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο Managing Director, Head of Transportation,The Americas, της Deutsche Bank, κ. Craig Fuehrer, ο Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας της Εθνικής Τράπεζας κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Ομίλου Private Banking της Eurobank EFG, κ. Δημοσθένης Αρχοντίδης, διακεκριμένοι Έλληνες ειδικοί και επιχειρηματίες.

Το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 200 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη μέγαλων εταιριών, εκπρόσωποι χρηματοοικονομικών οίκων και τραπεζών, διεθνώς κορυφαίοι ειδικοι από τον τραπεζικό, χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό χώρο, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., opinion leaders κ.α.
Το South-East Europe Investment Conference 2008 ήταν το πρώτο Κλιματικά Ουδέτερο Επενδυτικό Συνέδριο στην Ελλάδα, πιστοποιημένο από τον οργανισμό Climate Partner

Investment Money Conference 2009

To συνέδριο Investment Money Conference 2009, έδωσε μια μοναδική ευκαιρία σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συναντηθούν με ομότιμούς τους.

Το Συνέδριο του 2009 εστίασε σε τομείς της αγοράς που είτε έδειξαν ιδιαίτερη αντοχή στις συνθήκες της κρίσης είτε εκτιμάται ότι θα βγουν αναζωογονημένοι από αυτήν, οπότε και παρουσιάζουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.

H Θεματολογία των Panel του Συνεδρίου διαμορφώθηκε ως εξής:

Επενδύσεις σε Έργα Υποδομής: Διεθνής και Ελληνική Εμπειρία από τις ΣΔΙΤ
Ελληνικός Τουρισμός: Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Αναβάθμιση των Υπηρεσιών
Διαχείριση Περιουσίας: Πώς Διαμορφώνεται το Private Banking του Μέλλοντος
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Βιώσιμη Ανάπτυξη-Αποδοτικές Επενδύσεις

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2009

Στο πλαίσιο του συνεδρίου Investment Money Conference 2009, πραγματοποιήθηκε για έβδομο συνεχόμενο έτος η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2009. Οι νικητές προέκυψαν κατά 50% από την on-line ψηφοφορία στην οποία μετείχαν οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week και 50% από τη κατευθυνόμενη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία ALCO.
 

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
INVESTMENT MONEY CONFERENCE 2009
GOLD SPONSORS
 
 

  
 
SILVER SPONSORS
 

 
 
 
BRONZE SPONSORS




  
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 
 
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 
 
 
ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 
http://www.agii.gr/

http://www.eneiset.gr

 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 



 

 

















 
 

 

  © Copyright 2009 Money Confrences. All rights reserved. Created by http://www.hellassites.gr HellasSites