ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English
ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΗ
Ο ΧΩΡΟΣ
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 

ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΗΓΩΝ
 

 

«We would like to thank the Money Conferences team for putting together a very well organized event. Special note must be made on the professional set-up of the venue, audiovisual equipment and the promotion opportunities. An altogether very educational and productive event both for our team and our guests».

Best regards
The GOLDMAN SACHS Team


«Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Συνεδρίου "South-East Banking Conference 2008", θα ήθελα, εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας ως Platinum Χορηγού, να εκφράσω την ικανοποίησή μας για την άρτια διοργάνωσή του και για την άψογη συνεργασία των στελεχών σας με τα στελέχη της Τράπεζας.

Η προετοιμασία του Συνεδρίου και η κατάρτιση του προγράμματός του (θεματολογία, διακεκριμένοι ομιλητές κ.λ.π.) ήταν πολύ επιτυχείς. Το επίπεδο των προσκεκλημένων συνέδρων ήταν υψηλό και η οργανωτική υποστήριξη πολύ καλή. Η ροή των εργασιών ήταν πολύ ομαλή, ώστε να διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για τις υψηλού επιπέδου εισηγήσεις και συζητήσεις που αναπτύχθηκαν.

Πολύ θετικά ως προς την πρόκληση και διατήρηση του ενδιαφέροντος του ακροατηρίου λειτούργησαν, επίσης, το ζεστό - φιλικό σκηνικό του Συνεδρίου, οι έμπειροι και εύστοχοι συντονιστές των συνεδριών, καθώς και ο "τηλεοπτικός" τρόπος διεξαγωγής των συνεντεύξεων - συζητήσεων στα πάνελ.

Επιπλέον, θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή προβολή του Συνεδρίου και την κάλυψή του από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Χάρις Καμπάνη
Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας


«Κατά τη γνώμη μας το συνέδριο ήταν άρτια οργανωμένο και οι διοργανωτές επέδειξαν επαγγελματισμό και σεβασμό προς τους χορηγούς.
Από πλευράς περιεχομένου, θεωρούμε ότι έγινε μια καλή προσπάθεια να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων τα οποία απασχολούν τα στελέχη των τραπεζικών οργανισμών. Η επιλογή του χώρου και το όλο στήσιμό του ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου, αντίστοιχο προς το κοινό το οποίο είχε προσκληθεί».

Σύλβια Τρακάδα
Group Marketing Manager
Printec Group of Companies


«Το συνέδριο «South-East Europe Banking Conference 2008», που διεξήχθη στο ξενοδοχείο InterContinental τον Ιούνιο του 2008, θα ήθελα να τονίσω πως δικαίωσε την συμμετοχή μας σαν χορηγό.
Από πλευράς οργάνωσης αλλά και παρουσίας ήταν πάρα πολύ πετυχημένο. Η ουσία αυτών που ειπώθηκαν στο συνέδριο είναι πως αντιμετώπιζε και έδινε λύσεις σε πολλά θέματα.
Η επιλογή των ομιλητών, Ελλήνων και ξένων, ήταν πάρα πολύ προσεγμένη και εξειδικευμένη στα θέματα που διαπραγματεύτηκαν.

Εύχομαι το παράδειγμα της εταιρίας σας να το ακολουθήσουν και άλλοι για να αναβαθμιστεί η ενημέρωση των στελεχών που υπηρετούν τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Σας ευχαριστούμε.»

Χρήστος Μητρεντσές
Β΄Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


«Το συνέδριο "South-East Europe Banking Conference 2008" αποτέλεσε μία σημαντική ευκαιρία συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και τις προοπτικές που παρουσιάζουν δύο από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τραπεζικές αγορές, αυτές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, σε μία κρίσιμη για τον τραπεζικό κλάδο χρονική συγκυρία, με εμφανείς τις επιπτώσεις της διεθνούς πιστωτικής κρίσης.

Η εξειδικευμένη γνώση των εισηγητών και η πολυετής εμπειρία των συμμετεχόντων, συνέβαλλε στην εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων για τη δυναμική των συγκεκριμένων αγορών, ενώ η δομή του συνεδρίου και η θεματολογία των επιμέρους πάνελ συνετέλεσε στη διεξαγωγή εποικοδομητικού διαλόγου.

Ως αργυρός χορηγός του "South-East Europe Banking Conference 2008", χαιρόμαστε για τη δυνατότητα που είχαμε να συμμετέχουμε σε μια τόσο ουσιαστική συζήτηση για αγορές του άμεσου ενδιαφέροντός μας, αλλά και να υποστηρίξουμε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία και ευχόμαστε το συνέδριο αυτό να αποτελέσει έναυσμα για αντίστοιχες προσπάθειες και στο μέλλον.»

Γιάννης Ολύμπιος
Διευθύνων Σύμβουλος
V+O Communication

 
 

South-East Europe Banking Conference 2008

Sponsors

PLATINUM SPONSORS

www.gs.com
www.nbg.gr

GOLD SPONSOR

www.printec.gr

SILVER SPONSOR

www.ttbank.gr

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

http://www.hba.gr/

http://www.eneiset.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

www.direction.gr
www.citypress.gr