ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Hrima.gr | English

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H MetaHolding S.A. είναι μια Ελληνική Ανώνυμη Εταιρία, με κύριο σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η δημιουργία επιχειρήσεων, σε τρεις κυρίως τομείς: τον εκδοτικό τομέα, τον τομέα των επενδυτικών σχέσεων καθώς επίσης και τον τομέα της διαφήμισης.

 1. ΤΜΗΜΑΤΑ
 1. MetaPublications

Η MetaPublications είναι ένα εσωτερικό τμήμα της MetaHolding S.A., με τις εξής έξι βασικές δραστηριότητες:

(α) Έκδοση Περιοδικών
Το τμήμα αυτό της MetaPublications, έχει σαν βασικό αντικείμενο την έκδοση των περιοδικών και των οδηγών της εταιρίας, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

   1. Περιοδικό ΧΡΗΜΑ [www.hrima.gr]: Το πρώτο χρονολογικά προϊόν της εταιρίας. Είναι ένα οικονομικό και χρηματιστηριακό περιοδικό, που εκδίδεται μηνιαία. Έχει περίπου 21.000 αναγνώστες ανά τεύχος. Κατατάσσεται πρώτο στην Ελλάδα.
   2. Περιοδικό ΧΡΗΜΑ Week: Το πρώτο e-mail περιοδικό της εταιρίας. Είναι ένα οικονομικό και χρηματιστηριακό περιοδικό, που εκδίδεται κάθε εβδομάδα και αποστέλλεται σε περίπου 49.000 αναγνώστες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(β) Διαφημιστική Αντιπροσώπευση Περιοδικών και websites
Αυτό το τμήμα λειτουργεί ως εξωτερικό διαφημιστικό τμήμα για άλλες εταιρείες. Τα έντυπα που την έχουν εμπιστευτεί είναι:

 1. Περιοδικό Euromoney & www.euromoney.com: Το διεθνούς εμβέλειας περιοδικό και ο ομώνυμος ηλεκτρονικός κόμβος της βρετανικής εταιρίας «Euromoney Institutional Investor PLC».
 2. Euromoney Conferences www.euromoneyconferences.com O κορυφαίος διοργανωτής διεθνών χρηματοοικονομικών συνεδρίων στον κόσμο. Η MetaHolding S.A. βρίσκει τους χορηγούς, οργανώνει το χώρο του συνεδρίου, και καλεί τους έλληνες συνέδρους σε ένα ετήσιο συνέδριο, κάθε Νοέμβριο στην Αθήνα.

(γ) Georgeson Shareholder www.georgeson.com
Το δεύτερο εξάμηνο του 2005 η MetaHolding S.A. πήρε την αντιπροσωπεία της εταιρίας Georgeson Shareholder, η οποία παρέχει σε μεγάλες εισηγμένες εταιρίες υπηρεσίες Proxy Solicitation and Shareholder Response. H νέα αυτή κατηγορία υπηρεσιών εξασφαλίζει την απαρτία στις γενικές συνελεύσεις, δημιουργεί δίαυλους επικοινωνίας της διοίκησης των εισηγμένων εταιριών με τους έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές. Η αξία της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα που οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές ελέγχουν πάνω από 40% της κεφαλαιοποίησης του Χ.Α., αλλά και θα βαίνει ραγδαία αυξανόμενη στο άμεσο μέλλον.

(δ) Phoenix Investor Relations www.phoenix-ir.com
Το δεύτερο εξάμηνο του 2007 η MetaHolding S.A. πήρε την αντιπροσωπεία της εταιρίας Phoenix Investor Relations, η οποία παρέχει σε μεγάλες εισηγμένες εταιρίες υπηρεσίες Investor Relations Consultancy. Αναλυτικότερα, παρέχει υπηρεσίες IR Roadshows, Investor Targeting, Perception Studies, Solitaire Investor Outreach Service, κλπ.

(ε) Επενδυτικές Ημερίδες ΧΡΗΜΑ
Η MetaPublications οργανώνει Ημερίδες Παρουσίασης εταιριών εισηγμένων στο ΧΑΑ απευθείας στο επενδυτικό κοινό και στους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού χώρου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το 2008 θα γίνουν συνολικά 4 Ημερίδες, στις οποίες θα λάβουν μέρος πάνω από 10 εταιρίες, οι οποίες θα κάνουν συνολικά πάνω από 15 παρουσιάσεις.

(στ) Έκδοση Βιβλίων
Το τμήμα αυτό εκδίδει ένα μικρό αλλά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο πολύ επιτυχημένων βιβλίων, κυρίως οικονομικού περιεχομένου.

Η MetaPublications κατέχει, τέλος, τα δικαιώματα αποκλειστικής συνεργασίας με το κυπριακό χρηματιστηριακό περιοδικό Euroκέρδος [www.eurokerdos.com].

 1. MetaDesign

Η Metadesign είναι ένα εσωτερικό τμήμα της εταιρίας, με κύριες δραστηριότητες:

(Α) Προεκτυπωτικές Εργασίες
Αυτό το τμήμα είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προεκτύπωσης καινούργιας γενιάς και προσφέρει στους πελάτες του έγκαιρες & υψηλού επιπέδου προεκτυπωτικές υπηρεσίες.

(Β) Υπηρεσίες Έντυπης Επικοινωνίας
Το τμήμα αυτό αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα δημιουργικά γραφεία στην Ελλάδα, με ευρύτατο κύκλο μεγάλων πελατών. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από συμβουλευτικές υπηρεσίες έως και εκτύπωση τελικού εντύπου, με απαράμιλλη ποιότητα, στον προσυμφωνημένο χρόνο και με λογικό κόστος.

 1. Money Conferences www.moneyconferences.com

Η  Money Conferences είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα διοργάνωσης διεθνών συνεδρίων με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην οργάνωση οικονομικών συνεδρίων με έμφαση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρία εδρεύει στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα και μεταξύ άλλων αντιπροσωπεύει στην χώρα μας τον διεθνούς φήμης οργανισμό διοργάνωσης διεθνών συνεδρίων Euromoney Conferences.

Για το 2008 η εταιρία Money Conferences πρόκειται να διοργανώσει τα παρακάτω συνέδρια:
1) CEO & CSR 2008
2) South-East Europe Βanking Conference 2008
3) South-East Europe Insurance Conference 2008
4) South-East Europe Investment Conference 2008

 

 

BANKING MONEY CONFERENCE 2009 ΧΟΡΗΓΟΙ

GOLD ΧΟΡΗΓΟΙ

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ


www.audiovisual.gr
www.entersoft.gr
www.vardas.gr
www.palladian.gr

BRONZE ΧΟΡΗΓΟΙ


www.cisco.gr
www.aspis.gr

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ